50. ročník
27. 8. - 29. 8. 2021

Ochrana osobních údajů

.

I. Základní ustanovení

1.    Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Rallye Zlín, spol. s r.o., IČ: 46965564, se sídlem Hornomlýnská 3715, 760 01 Zlín (dále jen: „správce“).

2.    Kontaktní údaje správce jsou

  • adresa: Hornomlýnská 3715, 760 01 Zlín
  • email: info@visitrally.cz
  • telefon:+420 731 877 262

3.    Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4.    Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

1.    Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2.    Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění kupní smlouvy.

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

1.    Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

2.    Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno, adresa a kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

3.    Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

IV. Doba uchovávání údajů

1.    Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

2.    Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.


V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1.    Příjemci osobních údajů jsou osoby

  • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu,
  • zajišťující marketingové služby.

2.    Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

 

VI. Vaše práva

1.    Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

2.    Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1.    Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2.    Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

3.    Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII. Závěrečná ustanovení

1.    Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2.    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

Informace k předprodeji na 50. Barum Czech Rally Zlín

Vážení fanoušci Barum Czech Rally Zlín,

Ve středu 1. 7. jsme oficiálně oznámili na tiskové konferenci odložení jubilejního padesátého ročníku Barum Czech Rally Zlín na rok 2021. Netěší nás to, ale doufáme, že nám zachováte přízeň do dalších let, a my se naopak budeme snažit uspořádat v příštím roce jubilejní ročník se vší parádou, jak si zaslouží.

Letošní permanentky, vstupy na VIP místa a zážitky již dříve zakoupené na e-shopu mají automaticky prodlouženou platnost v garantované stejné ceně a ve stejném rozsahu služeb pro rok 2021. Chápeme však, že vzhledem například k dosud nepotvrzenému termínu konání barumky v příštím roce některým z vás toto řešení nemusí vyhovovat. Pokud proto budete chtít vrátit zakoupenou permanentku, VIP místo či zážitky, napište nám vaši žádost nejpozději do 31. července 2020, a to na adresu jarmila@czechrally.com.

Nesmírně bychom si však vážili toho, kdybyste si své zakoupené vstupenky a poukazy ponechali a tím nás jako pořadatele Barum Czech Rally Zlín podpořili, abychom přečkali tohle nepříznivé období, kdy nás příprava odvolané rally už stála hodně peněz a úsilí. A pokud by vám v e-shopu padlo do oka ještě nějaké zboží, pomohli byste nám a zároveň si sami letos neuskutečněnou barumku připomněli alespoň pomocí těchto propagačních předmětů.
Děkujeme Vám
Miloslav Regner

Zákulisní informace
  z barum rally!

Informace ze světa rally budete vědět jako první!

Zboží bude dostupné v Rally stáncích:

RYO parkovište vedle Flip clubu: Pátek 16.8.2019
Otrokovice - Servisní zóna: Pá - Ne 16. - 18.8.2019

VISITRALLY.CZ VAŠE VÝBAVA PRO BARUM RALLY ZLÍNVISITRALLY.CZ

Kam chcete dále pokračovat?